Kör in i färgen: Hur man vänjer sig för att sminka igen

Under karantänen avvänjades vi från smink, och nu måste vi inte bara lära oss att uppfatta oss med ett målat ansikte, master modetrender och bekanta sig med nya produkter, utan också svara på en retorisk fråga: ”Men varför allt detta behövs behövs,?"

Flera veckor spenderade på själv -isolering förändrade vår inställning till många saker. Inklusive vård av dig själv och smink. När det gäller att uppmuntra vår hud har vi nått nya höjder, försökt många masker, har behärskat olika typer av ansiktsgymnastik, yoga och självmassage i ansiktet i online-lektioner, som var mättade med Internet.

Många lärde till och med att självständigt förbereda skrubber och omslag från improviserade medel, liksom mästerligt att bli av med utslag och irritationer på grund av en medicinsk mask.

Med smink är situationen exakt motsatsen. Vi avvänjades för att måla. Mascara, läppstift, skuggor förblev utan arbete i själv -isolering. Och om flickorna i början av karantänen satte sig i ordning, om bara för zoomkonferenser, började du närmare mitten av ”fjärrkontrollen” glömma det mer och oftare.

”Nästan varje dag diskuterade jag med mina vänner vad jag ska göra och vad jag skulle sätta på vårt första möte i caféet. Detta var en slags anti-stress-tillsammans med drömmar om hav eller full shopping, säger 37-åriga Victoria, PR-chef.

Och även om alla samma internet rivs från tips för att upprätthålla relationer och skapa en sexuell bild, få komplicerade hemliv med smink. Som ett resultat, vilka psykologer så ivrigt kallade oss så ivrigt – vi accepterade oss själva som det är. Utan utsmyckning och överskott av dekor.

Å ena sidan är det ett plus och att bli av med många års beroende. Att lämna huset med ett oacceptabelt ansikte blev vanligt även för dem som brukade och skräphinken som ett tillfälle för en fullständig make -up -up. Frihet och naturlighet i uppfattningen av deras eget utseende är en av de få fördelarna med att vara långt ifrån publiken.

Och ändå har kosmetika inte tappat sin betydelse. Dödade på dekorativa kosmetika och fick den inre friheten i uppfattningen av sig själva, började många måla ljusare, mer grundligt och inte luktarens experiment. Lyckligtvis, medan vi observerade ett tvingat celibacy, kom många ljusa nya produkter till försäljning, vilket indikerar flera revolutionära förändringar på en gång i sminkmodellen.

Läs läpparna

"Militärfärgad", utarbetade munnar, olika typer av lutningar, mångfärgad, kontrasterande kontur – kategoriskt inte på mode. Läpparna ska inte se ut som om de ritades separat och limmades i ansiktet. Men effekten av "borrningen", den suddiga cialis sverige munnen förlorade också sin relevans. Negalitet och tankelöshet är oacceptabla.

För att uppnå stilfullt inaturliga uppsatser, applicera läppstift, inte nå kanten på läppmillimetern. Och sträck sedan med en rund borste för skuggor eller bomullsull och blandning. Så konturerna erhålls i en liknande suddighet, men fungerade. Denna teknik hjälper till att anpassa sig till en dag eller affärsbild alla ljusa nyanser. Om det inte finns någon tid för skuggning, måla bara överläppen och stäng sedan tätt munnen och distribuera färgen uppifrån och nedan. Det kommer att bli naturligt och fashionabelt.

När det gäller paletten är alla nyanser av bär på mode – hallon, blåbär, vattenmelon, vinbär. I strukturerna, tvärtom, är de relevanta eller oöverkomligt matta, eller betonade lackläppar. Men detta är bara om du vill vara förenad. Make-up av oss tillåter den mjuka utstrålningen och en dämpad glans och bara en smet av en balsam på läpparna.

I allmänhet är det modernt vad som närmar sig stämningen. Jag skulle vilja komma ihåg förra årets lutningar? Fokusera mitten av munnen med en mörkare färg i en efterfrågad asiatisk stil. Eller vice versa – markera mitten av läppens markör. Dessutom kommer detta att ge dem volym. Särskilt om läpparna, den så kallade "Kupidon Bow", gör en något lättare och lysande.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *